Roosbeef naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeNa enige tijd radiostilte keert Roosbeef begin 2015 terug op de Nederlandse podia. De band van singer-songwriter Roos Rebergen heeft de afgelopen maanden in een studio in Antwerpen gewerkt aan het derde album van Roosbeef, getiteld ‘Kalf’. Het album komt niet, zoals de voorgangers, uit op Excelsior Recordings maar op Roos haar eigen label Bert. Deze naam verwijst naar haar trouwe viervoeter. Roos gaat op ‘Kalf’ door met wat ze kan als geen ander: het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Dit in de vorm van dwarse popliedjes met fraaie melodieën die al na slechts een keer luisteren in je hoofd blijven rondspoken. Haar kenmerkende stem en haar buitengewoon getalenteerde bandleden Tim van Oosten, Thijs Delbeke en Tom Pintens maken het plaatje compleet.

Roosbeef
Datum: 26 februari 2015
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek