Roosbeef naar Paradiso

Ticketmaster

paradisoIn februari 2015 verschijnt het derde album van Roosbeef. Roosbeef is niet alleen de band van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim van Oosten, Tijs Delbeke en Tom Pintens. Het album gaat “KALF” heten. Roos Rebergen blijft ook op dit album gewoon doorgaan met het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Met veel plezier, gedrevenheid en vakmanschap, heeft de band de afgelopen maanden in een studio te Antwerpen aan hun boreling gewerkt.

Het feit dat Roos al enige tijd in België woont, en ook twee Belgische top-muzikanten in de band heeft, werpt tevens haar vruchten af in het buurland en dat vinden we dan ook terug in de navolgende uitspraak uit de Belgische media: ”met haar unieke stem en prachtige teksten verovert ze hart na hart. Roos is zonder meer een van de wonderbaarlijkste zangeressen van het Nederlandstalige taalgebied en weet ons steeds te verrassen met bijzonder ontroerende performances.” Het album verschijnt op vrijdag 13 februari 2015 op Roos’ eigen label BERT, genoemd naar haar trouwe viervoeter.

Roosbeef
Woensdag 18 februari 2015
Kleine zaal: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 18 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek