Roosbeef terug naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarNa enige tijd radiostilte komt Roosbeef weer terug naar de Effenaar, en samen met het Ketelhuis maken we daar een extra speciale avond van! De band van singer-songwriter Roos Rebergen heeft de afgelopen maanden in een studio in Antwerpen gewerkt aan het derde album, dat “KALF” gaat heten. Het album komt dit keer niet uit op Excelsior Recordings, maar op Roos haar eigen label BERT, genoemd naar haar trouwe viervoeter. Roos blijft op het album doorgaan wat ze kan als geen ander: het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Dit in de vorm van dwarse popliedjes met fraaie melodieën die al na slechts een keer luisteren in je hoofd blijven rondspoken. Wat André Amaro en andere consorten van het Ketelhuis voor je in petto hebben blijft nog even een verrassing!

Zaal: Effenaar, Kleine zaal
Datum: Zondag 29 maart 2015
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Za 18 okt `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek