An Evening With Elvis’ Friends and Original Musicians in Metropool

Ticketmaster

metropoolThe King of Rock ’n Roll! Dat is er maar één. Elvis Aaron Presley. Dit jaar zou hij 80 zijn geworden. Niet gebeurd en groot verlies natuurlijk. Maar zijn muziek is nog steeds springlevend. Een een groot deel van de mensen die met hem speelden ook. En daar komen er een aantal van vanavond. Om dat tijdloze repertoire te spelen. Om er een muzikaal feest van te maken!

Line-up?
Hier gaan de echte Elvis fans hun vingers bij aflikken. Zo is daar Duke Bardwell die zo’n 180 concerten met Presley speelde in de 70’s. Stond ook met hem in de studio en nam o.a. T.R.O.U.B.L.E met hem op. Verrassing van deze tour is de terugkeer van drummer Bob Lanning. Drumde met Elvis tijdens de comebackshows in 1970, en te horen op één van Presleys beste liveplaten On Stage. Slaat ook op de trommels op Polk Salad Annie en The Wonder Of You. Dichter bij Elvis kom je niet meer.

Naast deze twee heren is ook actrice Marlyn Mason aanwezig die met hem speelde in de film “The Trouble with Girls (And how to get into it!)”. Als één van de weinigen nam ze een duet met Elvis op en deze avond vertelt ze over haar vriendschap met Presley en fungeert als spreekstalmeesteres.

De schier onmogelijke taak om Elvis te vertegenwoordigen deze avond komt op de schouders te liggen van Dwight Icenhower, die de rol van Elvis met verve vervuld. Op 32 jarige leeftijd al drie keer uitgeroepen tot werelds beste Elvis. Dan kan je wel wat in elk geval. Achtergrondzangeressen Paula Clarke en Christine Aré zongen niet samen met Elvis maar dan weer wel met o.a. Janet Jackson, Anastacia, Toni Braxton and Rod Stewart. Gitarist Carl Bradychok en toetsenist Damien Daigneau completeren de band.

Samen verzorgen zij een complete avond Elvis. Na de show zijn de bandleden uitermate benaderbaar wat handtekeningenjagers een unieke kans biedt om bijvoorbeeld een plaat gesigneerd te krijgen. Wij hebben al wat albums klaar gelegd in elk geval. Hou je van Presley dan mis je dit niet!

Datum: vrijdag 15 mei 2015
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek