Maaike Ouboter naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortMaaike Ouboter veroverde vorig seizoen de tweede plaats in het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Haar eerste optreden in dat programma deed de jury – en de rest van Nederland – de adem in de keel stokken. Het nummer dat ze daar zong, ‘Dat Ik Je Mis’, heeft inmiddels zeven miljoen YouTube views, Maaike ontving een gouden plaat voor het nummer en ze heeft een uitverkocht Paradiso op haar naam.

Begin volgend jaar verschijnt haar debuutalbum, waarop producer Joost Zweegers (Novastar) haar prachtige stem en teksten alle ruimte geeft en Maaike de muziek inkleurt als een moderne Françoise Hardy. Dit is natuurlijk genoeg reden voor een aansluitende clubtour langs de Nederlandse popzalen en gelukkig komt Maaike ook naar Groningen!

Datum: Zondag 1 februari 2015
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: De Oosterpoort, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek