Roosbeef naar Metropool

Ticketmaster

metropoolIn Februari 2015 verschijnt het derde album van Roosbeef. Roosbeef is niet alleen deband van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim van Oosten, Tijs Delbeke en Tom Pintens. Het album gaat “KALF” heten. Wie is het kalf? Misschien Roos Rebergenzelf wel, maar zeker is dat door het verschijnen van dit nieuwe album, de band vanaf februari 2015 weer aan een tournee begint langs de Nederlandse podia.

Roos Rebergen blijft ook op dit album gewoon doorgaan met het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Met veel plezier, gedrevenheid en vakmanschap, heeft de band de afgelopen maanden in een studio te Antwerpen aan hun boreling gewerkt.

De eerste single, titeltrack “Kalf”, zal uitkomen op 31 oktober 2014. Het album verschijnt op vrijdag 13 februari 2015 op Roos’ eigen label BERT, genoemd naar haar trouwe viervoeter. De wonderbaarlijke Rebergen, omringd door drie buitengewoon getalenteerde en eigenzinnige personages, zal met “Kalf” ongetwijfeld weer veel stof doen opwaaien in Nederland en België. Tot we nieuw werk kunnen laten horen nog maar iets oudere compositie. Ook mooi!

Datum: 21 maart 2015
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek