Roosbeef naar Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeOp donderdag 5 maart 2015 keert het eigenzinnige Roosbeef, de band rond zangeres en componiste Roos Rebergen, weer terug naar Paard van Troje. Roos Rebergen is nog maar zeventien als ze met haar band Roosbeef de Grote Prijs van Nederland in de categorie ‘Singer-Songwriter’ wint. Het langverwachte debuutalbum ‘Ze willen je hond wel aaien maar niet met je praten’ volgt pas in 2008, maar kan direct rekenen op lovende kritieken. Vergelijkingen met Spinvis te over, al begrijpt Roos die zelf niet helemaal: ‘Misschien omdat het anders is dan andere Nederlandstalige muziek. Als het geen Jan Smit is, weten mensen niet wat ze ermee moeten. Ik snap het zelf niet, maar mensen vergelijken graag’, zegt ze tegen nu.nl.

Het inmiddels twee jaar geleden dat Roosbeef de mini-cd ‘Warüm’ uitbracht en Nederland hongerig naar meer achterliet.

ROOSBEEF
Datum: 05 Maart 2015
Zaal: Paard van Troje, kleine zaal
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U
VVK: 18 OKT

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek