The Sons Of Bill naar Metropool

Ticketmaster

metropoolThe Sons Of Bill, drie broers en twee vrienden. En ja, de vader van de gebroeders heet inderdaad Bill. Die leert de broers een beetje gitaar spelen. Het muzikale zaadje werd vroeg geplant. Nu zijn de heren nog steeds niet zo heel oud overigens. In 2006 verschijnt debuut A Far Cry From Freedom en inmiddels zijn we vier albums en een aantal EP’s verder. De mannen doen het goed in de rock/ alt country hoek. In de clip hieronder spelen ze Rebels (Tom Petty) samen met Jason Isbell. Dan doe je het inderdaad goed!

Love And Logic is de laatste plaat, die de band opnam met Ken Coomer. Die zat in Wilco en Uncle Tupelo. Een zwaargewicht uit het genre dus. Het resultaat mag er zijn. Coomer laat de band wat ingetogener spelen en voegt een extra dimensie aan het geluid van de heren toe. Live rocken de heren er trouwens stevig op los.

Datum: 12 februari 2015
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek