Bo Saris naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarIn 2013 gooide ex-Idols winnaar Boris Titulaer het roer om en ging hij verder als Bo Saris. Hij trok naar de UK om te werken aan een nieuwe sound en schakelde topproducer Andre ‘Dre’ Harris in (Usher, Robin Thicke, Michael Jackson). En dat is te horen! Zijn nieuwe album ‘Gold’ klinkt namelijk ontzettend lekker funky, zwoel en met meer soul dan ooit.

Na zijn Idols succes in 2004 en zijn eerste single, ‘When You Think Of Me’,die maar liefst 80.000 keer over de toonbank ging en zijn debuutalbum ‘Rely On Me’, bracht hij nog twee albums uit, scoorde nog een top 10 hit met ‘If You Wanna Roll With Me’, trad op tijdens Noorderslag en North Sea Jazz en won een Edison Jazzism Publieksprijs voor zijn tweede album ‘Holy Pleasure’.

Datum: Zondag 14 december 2014
Locatie: Effenaar, Kleine zaal
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Za 18 okt `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek