Chi Coltrane naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijIneens was ze er, begin jaren zeventig: dé nieuwe rockzangeres, Chi Coltrane. Op het eerste gezicht leek ze vooral een mooi, breekbaar blond meisje. Maar ze speelde piano alsof de duivel haar op de hielen zat en ze bleek over een indrukwekkend krachtige stem te beschikken. Ze wist een miljoenenpubliek aan te spreken en bestormde de hitlijsten met nummers als ‘Go Like Elijah’ (dertien weken in de Nederlandse Top 40, waarvan drie weken op nummer 1) en ‘You Were My friend’.

Na een te lange afwezigheid op de wereldpodia deed Chi Coltrane in 2009 jaar ons land aan voor een reeks concerten. Haar optredens bleken niets aan kracht en overtuiging te hebben ingeboet. Ze trakteerde haar publiek op memorabele uitvoeringen van de oude hits en verraste eenieder aangenaam met de kwaliteit van het nieuwe werk van haar recent verschenen album ‘Yesterday, Today & Forever’. The Queen of Rock, zoals ze met recht genoemd mag worden, werd bovendien door de media omarmd (televisie, radio en schrijvende pers). Kortom, Chi Coltrane is terug! En niet te missen voor de oude fans én voor een nieuw publiek dat vanaf de eerste noten gegrepen zal worden door de zeggingskracht van de performer en levende legende Chi Coltrane. Momenteel werkt Chi aan een nieuw studioalbum. Haar eerste album sinds 1987. De release wordt verwacht in 2014.

Datum: woensdag 22 oktober 2014
Zaal: De Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek