Danny Vera naar Hedon

Ticketmaster

hedonBeïnvloed door de sound uit de 50’s en 60’s kocht Danny Vera in New Orleans zijn eerste gitaar, een Gretsch Tennessean ‘67. Hij koos voor deze oer-Amerikaanse gitaar om het geluid van zijn helden zo dicht mogelijk te benaderen. Om diezelfde reden trok hij in 2009 de grote plas over om daar met lokale muzikale grootheden zijn vierde album ‘Pink Flamingo’ op te nemen. Het resultaat was een volwassen, niet Nederlands klinkende productie die laat horen dat Danny Vera een artiest is die niet alleen goede catchy nummers kan schrijven, maar ook weet hoe hij deze muzikaal moet presenteren. Johan Derksen is een groot fan van Danny Vera. Deze bewonderaar heeft er voor gezorgd dat de zanger iedere maandag en vrijdag gedurende het voetbalseizoen te zien en horen is in diens televisie programma Voetbal International op RTL7. In 2013 heeft Danny een platendeal getekend met Excelsior Recordings waarvoor inmiddels zijn goed ontvangen vijfde studio album ‘Distant Rumble’ is uitgebracht en onlangs zijn meeste recente EP “The New Black & White”. Na een uitgebreide clubtour in 2013/2014 en een zeer drukke zomer met dagelijkse live uitzendingen op RTL komt Danny in februari 2015 naar Hedon toe.

Datum: zaterdag 28 februari 2015
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Locatie: Hedon, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek