De Staat naar Underground

Ticketmaster

undergroundOp 24 november brengt de Nederlandse rockband De Staat de EP Vinticious Versions uit. Deze EP is een verzameling nieuwe versies van eigen nummers afkomstig van hun eerste drie albums I_Con (2013), Machinery (2011) en Wait for Evolution (2009). De Staat maakt begin 2015 een tour langs een zestal bijzondere locaties om materiaal van Vinticious Versions te spelen. Een van deze locaties is de Museumzaal van het Aviodrome in Lelystad! Het concert wordt georganiseerd door Underground i.s.m. het Aviodrome. Liefhebbers moeten er snel bij zijn, want voor het concert van De Staat in Lelystad zijn slechts 275 kaarten beschikbaar!

De Staat debuteerde in 2009 met Wait for Evolution en stond daarna in korte tijd al op de grotere (inter)nationale podia en festivals zoals Lowlands, Pinkpop, Sziget en Glastonbury. In 2011 verscheen het 2de album Machinery en ontving de band de 3FM Award voor Best Alternative Act. In september 2013 bracht De Staat het inmiddels met een Edison bekroonde album I_CON uit. Frontman Torre Florim is ook bekend van zijn project De Speeldoos, waarbij hij samen met Roos Rebergen teksten van geestelijk gehandicapten heeft bewerkt tot liedjes, en uitbracht als een echt speeldoosje.

Datum: 30 januari 2015
Zaal: Underground, Lelystad
Zaal open: 20:00 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek