Fixkes naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Vlaamstalige rock- & rapband Fixkes brak in 2007 meteen door met hun debuutsingle, het onweerstaanbaar nostalgische nummer Kvraaghetaan (zestien weken op 1 in de Vlaamse Ultratop 50). Inmiddels zijn we zeven jaar verder en hebben Fixkes net hun derde album uitgebracht, Weeral Halfacht getiteld. Tekstueel blijft de band onovertroffen origineel, maar vlak ook de muziek niet uit – zo ontaardt het nummer Misschien Is ‘T De Regen in een prachtige, Neil Young-achtige gitaareruptie. Zoals ze zelf al zeiden tegen tijdschrift HUMO: Fixkes hebben nog steeds ‘de goesting om schoon lawaai te maken’!

Fixkes
Support: Swinder
Datum: zondag 11 januari 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Cloud Nine

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek