John Coffee naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2John Coffey… deze Nederlandse band, vernoemd naar een personage uit de film ‘The Green Mile’, werd opgericht in 2005 en speelt een muziekstijl te vergelijken met bands als Refused en Foo Fighters. Met meer dan 130 shows, festivals als Lowlands en Warped Tour en uitverkochte clubs in Nederland en Duitsland vormde 2013 het doorbraakjaar voor de band. De release van hun 2e album ‘Bright Companions’ zorgde voor een vernieuwde punkrock-hoop in de lage landen. Schreeuwende menigtes en podiumbeveiligers in de hoogste staat van paraatheid vormde week in, week uit het toneel waarop de band dienst deed. Deze avond presenteren ze hun 3e album!

Datum: vrijdag 20 februari 2015
Zaal: Melkweg, Oude zaal
Aanvang: 19:30 uur
Voorverkoop start za 18 okt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek