My Generation invites Hallo Venray in TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgMy Generation is de dansavond voor oudere jongere met het beste van 50 jaar popmuziek. Muziekliefhebbers opgelet! DJ El Salvo & DJ Dab nodigen jullie uit voor een happening in TivoliVredenburg. Ze toveren de zaal om naar een intieme avondclub met hapjes, drankjes uit glas en een wijnbar.

DJ Dr. Robert neemt jullie mee in de wereld van vinyl met uitzicht over Utrecht vanuit de foyer. Op de dansvloer gaan we van Pharrell Williams naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van rock naar disco, oud en nieuw dwars door elkaar heen…

Hallo Venray is: Henk Kroon op gitaar en zang, Peter Konings op bas en Henk Jonkers op drums. Als vanouds zijn de invloeden van Neil Young, Velvet Under­ground en The Beatles terug te horen. Sinds de band in deze vorm bestaat wordt echter het experiment ook zeker niet geschuwd en dat hoor je op Show. Met hun gebruik van dynamiek, vernieuwingsdrang, vakmanschap, maar toch pak­kende songs, hebben ze met Show een nieuw meesterwerk afgeleverd. Neem alleen al een nummer als Bob Dylan Lyrics, dat zich niet laat vangen in reguliere poptermen. Show is een intensieve opnameperiode van 10 dagen op Vlieland opgenomen en vervolgens samen met Frans Hagenaars gemixed.

My Generation invites Hallo Venray
Datum: vrijdag 12 december 2014
Aanvang: 21.00 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Cloud Nine

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek