Roosbeef naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgSinger-songwriter Roos Rebergen debuteerde in 2008 onder de naam Roosbeef met een plaat die net zo opmerkelijk klonk als hij heette: Ze Willen Wel Je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten. Pers en publiek waren lovend over de volstrekt unieke teksten, het eigenzinnige geluid en vooral de authenticiteit van Roos. Anno 2014 vormen Roos en haar drie T’s (Tim van Oosten, Tijs Delbeke en Tom Pintens) een hechte band die elk podium aankan, van intiem zaaltje tot groot zomerfestival. Op vrijdag 13 februari 2015 verschijnt hun derde album, de titel is vanzelfsprekend bijzonder Roosbeefachtig: KALF!

Roosbeef
Datum: dinsdag 31 maart 2015
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
aal TivoliVredenburg, Cloud Nine
De voorverkoop voor dit concert start zaterdag 18 oktober om 10:00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek