Steven Wilson met Bass Communion naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeNa 14 jaar komt er een einde aan Brombron, het muzikale residentieproject van Extrapool en Frans de Waard. Voor de laatste editie pakt Doornroosje groots uit met een concert in Doornroosje van Steven Wilson (Porcupine Tree, no-man).

Deze keer komt hij in de gedaante van Bass Communion, zijn meest abstracte, donkerste ambient soundscape project. Voor Brombron gaat Wilson de samenwerking aan met de oude meester van het donkere ambient genre, Thomas Köner. Köner speelde zich begin jaren ‘90 voor het eerst in de kijker met zijn concerten voor drie gongs, zijn samenwerkingen met filmmaker Jürgen Reble en als helft van Porter Ricks, een baanbrekend duo op het gebied van minimal techno. Daarnaast wordt hij algemeen beschouwd als een van de aartsvaders van het Isolationism, de jaren ’90 stroming waarin de donkere ambient industrial ontmoet.

Datum: 07 december
Zaal: Doornroosje
open: 19:00
start: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek