Afscheidstournee Girls Wanna Have Fun naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijNa 25 jaar gaat Nederlands meest roemruchte vrouwenband Girls Wanna Have Fun stoppen. Wat in 1990 startte als een eenmalige gelegenheidsformatie, is inmiddels uitgegroeid tot een unieke band van niet mis te verstane talenten uit de Nederlandse pop- en rockscene: Girls Wanna Have Fun.

Deze ‘all girl’ band doet haar naam alle eer aan: de fun is waar het om draait. Het resultaat is een altijd energieke, aanstekelijke show met een steeds wisselend thema w.o. Girls in Crime, Girls on Film, Girls go Crazy, Girls in Space, en een gewaagd repertoire van Dietrich tot Queen, van Elvis tot Radiohead. Bedenker van deze gouden formule is Lies Schilp, artistiek leider en nog altijd de motor achter de Girls. Naast Lies Schilp bestaat de band uit Monique Klemann, Suzanne Klemann, Frédérique Spigt, Manuëla Kemp, Mieke ‘Giga’ Stemerdink, Robbie Schmitz, Inge Bonthond, Neel van der Elst, Janice Williams (vocals), Marianne Stel (toetsen), Dalâl Marouf (gitaar), Joyce Grimes/Phaedra Kwant (bas), Mandy Hopman (drums) en Astrid Akse (gitaar en percussie).

Datum: zaterdag 21 februari 2015
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek