Ed Struijlaart naar Metropool

Ticketmaster

metropoolEen paar jaar geleden zegt Ed Struijlaart (1979, Den Haag) z’n baan op en verbrandt al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: Leven van en voor de muziek. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met Bløf. Zijn muziek valt te omschrijven als singer/songwriter georiënteerde popmuziek met elektronische invloeden.

Ed zijn tweede album heet ‘Closer Than Skin’, hij nam hem in Londen op met Carey Willetts, van onder meer Athlete. ‘Closer Than Skin’ bevat samenwerkingen met o.a. Peter Slager (BLØF), Christon Kloosterboer (Rigby) en uiteraard Carey Willetts.

Datum: vrijdag 27 maart 2015
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek