Julias Sas naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

BoerderijBluesgitarist Julias Sas komt op zaterdag 10 januari met zijn band terug naar Cultuurpodium Boerderij. Julian Sas is een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Samen met basgitarist Tenny Tahamata en drummer Rob Heije weet hij een authentieke blues show neer te zetten. Tijdens dit optreden is ook toetsenist Roland Bakker, bekend van de JP band, Barend Courbois en Vengeance, van de partij. Eerder was Bakker te zien als gastmuzikant bij Amerikaanse bluesartiesten als Chick Willis, Lamatries McQueen, Steve Cocon, Rick Wyman en stergitarist Allan Haynes. Julian Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck en Johnny Winter.

Al in 1999 waren Sas en zijn mannen de headliner op het legendarische Fehmarn Festival, een Duitse variant op het Woodstock festival dat geheel gewijd was aan Jimi Hendrix. Een andere held van Julian Sas is de Ier Rory Gallagher. Niet alleen was Sas vele malen top-of-the-bill op aan Gallagher geweide festivals, hij stapte bijna letterlijk meerdere malen in diens voetsporen. Onder meer op het Rory Gallagher Tribute Festival in Ballyshannon, Co. Donegal, Ireland, Rory’s geboorteplaats. Ook speelde hij enige malen samen met Gallagher’s voormalige bandleden. Bound to Roll (2012) het recente studio album van Julian Sas bewijst dat Julian Sas het begrepen heeft. Like a big freight train; vol overtuiging, niet te stoppen, niet omkijken.

Datum: zaterdag 10 januari 2015
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek