Luke Winslow-King naar Rotown

Ticketmaster

rotownLuke Winslow-King verzorgde tot twee keer toe het voorprogramma van Pokey LaFarge in een uitverkocht Rotown en Erasmus Paviljoen. De uit Cadillac, Michigan afkomstige Winslow-King wist zodanig indruk te maken dat een eigen headline show nu meer dan rechtvaardig is. Bij deze dus! Het debuut Everlasting Arms verpakt rock-‘n-roll, Louisiana swing, delta blues en New Orleans-blazers in een warm, familiaal jasje. Je hebt artiesten die slechts een oude stijl vertalen naar nu, maar Luke Winslow-King doet veel meer. De magie zit niet alleen in zijn muziek, maar vooral zijn knappe liedjesambacht. Hij beschikt over hetzelfde gevoel voor nuance en ontwapenende charme als Randy Newman of Nick Lowe, een artiest die zelfs de zwaarste thema’s ridderlijk – doch met een tikje melancholiek – kan brengen.

Datum: 26 januari 2015
Zaal: Rotown, Rotterdam
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek