Tweede editie Heartland Festival in Metropool

Ticketmaster

metropoolOp 25 april vindt in Metropool in Hengelo de tweede editie plaats van het Heartland Festival. Vorig jaar was de primeur met onder meer optredens van Israel Nash Gripka, Eli “Paperboy” Reed en The Handsome Family. Hoe het programma er dit jaar uit gaat zien is nog niet bekend maar het poppodium in Hengelo verwacht snel de eerste namen bekend te kunnen maken.

“De reacties waren vorig jaar heel positief, we hebben geen wanklank gehoord. Het eten was alleen een beetje snel op maar dat beschouwen we voor het gemak maar als een compliment aan de kok” zegt Rick Escher van Metropool. Hij vervolgt: “Het is natuurlijk altijd spannend zo’n festival en het vergt de nodige voorbereiding en organisatie. Het is wel iets wat we super vinden om te doen. We hadden vorig jaar een breed programma, van bluegrass tot soul en van americana tot country. Dat proberen we dit jaar weer te realiseren”.

Datum: 25 april 2015
Locatie: Metropool, Hengelo (Alle zalen)
Aanvang: 17:00 uur
Zalen open: 16:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek