Afterpartees releasen album in AreaFiftyOne in Eindhoven

Ticketmaster

Limburgse glam-poprockers vieren release debuutalbum in AreaFiftyOne in Eindhoven. Ze zijn misschien wel het tofste gruizige bandje van de lage landen (Limburg rocks!), maar wat laten ze ons lang wachten op een debuutalbum. Vooruit, het is ze vergeven, want het komt er nu echt aan. De mannen van Afterpartees klappen in januari hun album eruit via Excelsior onder de toepasselijke naam ‘Glitter Lizard’ vol met aanstekelijke glamrock poptunes en een gezonde dosis garagabox charme. Zowel fans van Iggy Pop, als T-Rex freaks, en King Tuff aanhangers mogen dit album en de bijbehorende show in AreaFiftyOne noteren, omcirkelen, en er nog wat extra uitroeptekens achter stiften.

Al die festivals waar de mannen al ass kickten zijn leuk (Best Kept Secret, Pinkpop, Into The Great Wide Open en Paaspop), maar deze album release show wil je gewoon in de donkere krochten van onze skatehal zien. Toch? Ja. Tot dan.

Je wordt warm van Warm Toy Machine en Thee Marvin Gays? Dan schrijf Mountain Bike ook maar op. Deze mannen zijn grungy popmuzikanten met een grote letter P, maar rocken live alle neppige garageheads naar huis. Daag.

Datum: 23 januari 2015
Zaal: AreaFiftyOne
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Start voorverkoop: Do 23 okt `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek