Albumpresentatie Lesoir in Paradiso

Ticketmaster

paradisoDe Limburgse band Lesoir presenteert haar derde album genaamd ‘Luctor et Emergo’. Het vijftal nam de plaat afgelopen voorjaar op in Cornwall (UK), wederom samen met topproducer John Cornfield (o.a. Muse, Oasis, Stone Roses). De titel (‘ik worstel en kom boven’) is erg toepasselijk voor de plaat, waarop de nummers gaan over vallen en opstaan, vreugde en verdriet en nog veel meer vraagstukken uit het leven. De afgelopen tijd speelde Lesoir samen met bands als The Gathering, Delain, Karnivool en Within Temptation. Met het nieuwe album gaat Lesoir volle kracht vooruit.

Dinsdag 18 november 2014
Zaal: Paradiso, Kleine zaal
Aanvnag: 22.00 uur
Zaal open 21.30 uur
Voorverkoop vanaf 24 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek