Luke Winslow King naar Merleyn

Ticketmaster

merleynDe uit New Orleans afkomstige Luke Winslow-King haalt zijn inspiratie uit vervlogen muziekstijlen. Zijn muzikale ziel wordt gevormd door delta blues & folk, ragtime maar ook traditionele jazz, gospel en rock & roll. Gewapend met zijn gitaar, een bottleneck slide en zijn stem wist hij al menigeen te overtuigen. Hij deelde het podium met uiteenlopende artiesten als Buckweat Zydeco, Jack White, Tower Of Power maar ook met geestverwant en vriend Pokey Lafarge. Winslow King neemt voor deze korte Europese tournee zijn vrouw Esther Rose mee. Deze ras muzikante is niet alleen gezegend met een prachtige stem maar neemt ook het wasbord en percussie voor haar rekening. ‘Everlasting Arms’ is de titel van zijn laatste album en ongetwijfeld zal hier veel werk van worden gespeeld.

Luke Winslow King
Datum: dinsdag 27 januari 2015
Zaal Merleyn, Nijmegen
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek