Roni Size & Reprazent terug naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Roni Size & Reprazent zijn terug van weggeweest! Al meer dan 10 jaar geleden bracht Reprazent, gevormd door Roni Size, de klassieker ‘New Forms’ uit. Met dit debuutalbum wonnen ze de Britse Mercury Music prijs en lieten ze het jungle genre hevig op haar grondvesten schudden. Vooral de tijdloze single ‘Brown Paper Bag’ weet met haar dwingende, metalen ritmes en brommende jazzy baslijnen ook nu nog de voeten tot blarens toe te beroeren. Niet dansen in zijn omgeving is onmogelijk, want Roni Size laat op elk feestje het zweet van de muren druipen. Begin 2015 brengen ze een nieuw album uit dat ze in april live in de Melkweg laten horen.

Datum: zaterdag 18 april 2015
Aanvang: 20:00 uur
Zaal: Melkweg, oude Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek