Spandau Ballet met Soulboys Of The Western World tour naar de HMH

Ticketmaster

Heineken Music HallSpandau Ballet heeft vandaag aangekondigd hun UK & Ierland tournee ook in Europa te zullen voortzetten. De Soulboys Of The Western World tour start op 3 maart in Dublin en brengt na bezoeken in oa. Londen en Glasgow, een stop in de Heineken Music Hall, Amsterdam op zaterdag 21 maart 2015.

Spandau Ballet scoorde in de jaren tachtig hit na hit met onder andere ‘True’, ‘Gold’ en ‘Through the Barricades’. Ze waren één van de belangrijkste New Romantic bands die wereldwijd succes boekten. In 2009 kwamen de vijf originele bandleden voor een wereldtournee bij elkaar na een afwezigheid van ruim twintig jaar. Ook het afgelopen jaar hebben ze niet stilgezeten. Zo maakten ze een succesvolle uitstap naar de filmwereld met de documentaire ‘Soulboys Of The Western World’ dat vandaag wordt vertoond op het Film Festival in Gent en vanaf 30 oktober op DVD verkrijgbaar is. Ook zaten ze in de studio voor nieuw werk dat onlangs is verschenen op het album ‘The Story… The Very Best Of Spandau Ballet’.

Na een afwezigheid van vijf jaar in Nederland zullen eighties nostalgici hun hart kunnen ophalen aan de komst van de ‘Soulboys Of The Western World’ tournee en de gelijknamige documentaire.

“When (Steve) Norman stepped up front to blow his scripted sax break in “True,” the crowd received it with the kind of shouts and applause New Yorkers always gave Clarence Clemons when he took his thundering-tenor spotlight in Madison Square Garden for Bruce Springsteen’s “Jungleland.” The ecstasy in the Albert Hall was that kind of loud.” aldus het blad Rolling Stone over de premiere in Royal Albert Hall

Spandau Ballet – Soulboys Of The Western World
Zaterdag 21 maart 2015
Zaal: Heineken Music Hall
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start vrijdag 24 oktober om 10.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek