Wallace Vanborn naar Merleyn

Ticketmaster

merleynNa twee dijken van platen (‘Free Blank Shots’ in 2010 en ‘Lions, Liars, Guns & Gods’ in 2012) komt het vuige trio Wallace Vanborn binnenkort met plaat nummer drie. ‘The Orb We Absorb’ gaat het album heten en deze is opgenomen in het epicentrum van de desert/stoner rock: ‘Rancho De La Luna Studio’ in Joshua Tree. Achter de knoppen stond de godfather of desert rock Chris Goss, die ook verantwoordelijk is voor producties van o.a. Queens of the Stone Age, Kyuss en Masters of Reality. De Gentenaren hebben ons Wallace Vanborn op z’n luidst, vuigst maar ook op hun meest sexy beloofd. In het voorprogramma de achterhoekse groovers van Sugartoosh, die een stevige dosis bluesy stonerrock over Merleyn uit zullen storten. En afbieren is belangrijk, dus na afloop ruimschoots de mogelijkheid om met z’n allen het jaar af te sluiten onder genot van platen van DJ Psy (((O))).

Wallace Vanborn + Sugartoosh
Datum: zaterdag 20 december 2014
Zaal open: 21:00 uur
Aanvang: 22:00 uur
Zaal: Merleyn, Nijmegen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek