Afterpartees naar Hedon

Ticketmaster

hedonIn het meest romantische gedeelte van Limburg, we hebben het hier voor de duidelijkheid over de gemeente Horst aan de Maas, vormt zich een aantal jaar geleden de parel genaamd Afterpartees. Gedreven door hun liefde voor energieke 70’s punk en hartverscheurende powerpop besluiten ze, met Iggy Pop, T-Rex en King Tuff in de cd-speler, als band het land door te zwerven. Teksten over falen in de discotheek, boomhut bouwende bankiers, modelabel Gucci en het verdrinken van zelfingenomen singer-songwriters. Daar worden de jongens gelukkig van.

In 2013 ging het echt los met de jongens. Na een tour door de popzalen van Nederland als voorprogramma van traumahelikopter en met slechts de single First/Last op de schoorsteenmantel, deden ze o.a. Best Kept Secret, Pinkpop, Into The Great Wide Open en Paaspop aan. Wat nu nog rest is een debuutalbum met een rokende hagedis op de cover. Gelukkig komt LP Glitter Lizard begin 2015 uit via Excelsior Recordings!

Datum: vrijdag 30 januari 2015
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Locatie: Hedon, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek