Chelsea Grin + Veil of Maya naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeChelsea Grin, afkomstig uit Salt Lake City, Utah, heeft zich de afgelopen jaren opgewerkt als één van de vaandeldragers in het ‘deathcore’ metalgenre.

De band is ongekend populair en daar heeft het nieuwe album ‘Ashes to Ashes’ zeker aan bijgedragen. De release komt zes jaar van de debuut EP ‘Chelsea Grin’ uit 2008. Het is wederom een loodzware, technische en brute plaat geworden, absoluut geen makkelijke kost, maar dat is precies zoals ‘deathcore’ anno nu hoort te klinken; hard en meedogenloos.

Net als Chelsea Grin is Veil of Maya aan een opmars bezig, de meer djent georiënteerde metal is technischer van aard en is ook melodieuzer dan de bovenstaande band. Het laatste album ‘Eclipse’ is geproduceerd door Misha Mansoor van Periphery en dat is te horen, want het mathematische riffwerk voert de boventoon. Een nieuw album is in de maak. Beide bands staan garant voor verpletterende live shows.

Datum: 11 februari 2015
Zaal: Doornroosje, Nijmegen
Zaal open: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek