Definition Hardcore in Hedon

Ticketmaster

Op zaterdag 17 januari introduceert High Energy Events, organisator van o.a. Hardshock Festival, een nieuw mainstream Hardcore evenement in de Hedon. In Zwolle e.o. zijn er naast het bekende Hardshock Festival namelijk weinig goede Hardcore evenementen en daar moet verandering in komen. Met trots presenteert High Energy Events dan ook haar nieuwste concept: Definition Hardcore!

Definition Hardcore staat garant voor een brute nacht met alléén de beste Hardcore DJ’s. Zo kun je de 17de keihard uit je plaat gaan tijdens de set van Tha Playah, die dit jaar zijn eigen area host op Thrillogy. Of bij Nosferatu, die dit jaar het officiële anthem voor Syndicate heeft mogen maken. En alsof dat nog niet genoeg is heeft de organisatie ook Art of Fighters weten te strikken voor de kick-off van dit nieuwe concept. Naast het feit dat er top DJ’s als Tha Playah, Nosferatu en Art of Fighters geboekt zijn, wil de organisatie ook een platform bieden voor aanstormend talent. Artiesten als Synthax (onlangs getekend bij Neophyte Records) en Icha zijn daar hét perfecte voorbeeld van. Check hieronder de complete line-up en spread the word!

Line-up: Tha Playah / Nosferatu / Art of Fighters (IT) / OMI (SP) / Synthax vs. Icha / Sinak-E vs. Miss Jay / Hosted by MC Apster

Datum: zaterdag 17 januari 2015
Aanvang: 22:00 uur
Zaal open: 22:00 uur
Locatie: Hedon, Grote Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek