Disappears naar Rotown

Ticketmaster

rotownSchurende gitaren, onheilspellende post-punkbas, gitzwarte baritonzang en gejaagde motorikbeats zijn aan de orde van de dag bij Disappears uit Chicago. De band wist onlangs de show te stelen op zowel Eindhoven Psych Fest als in het voorprogramma van Slint. Een machtige liveband hier vanavond, klinkend alsof leden van Television, Spacemen 3 en The Birthday Party samen een krautrockgroep hebben opgericht. Achter al die desolate verdoemenis huizen knappe (pop)songs, al is het Disappears daar totaal niet om te doen. Op het podium smeert de band rondom Brian Case de vervaarlijke no-gaze sferen zo lang mogelijk uit tot een bedwelmende koortstrip.

Disappears
Datum: woensdag 04 februari 2015
Zaal: Rotown, Rotterdam
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek