Justin Townes Earle naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortJustin Townes Earle, zoon van alternatieve country-ster en producer Steve Earle, groeide op in Nashville, het Mekka van de country. Justin haalt zijn inspiratie uit zijn directe omgeving en mengt daarbij hedendaagse Americana met southern soul. In 2009 won hij een American Music Award in de categorie Beste Nieuwkomer en in 2011 opnieuw in de categorie Song of the Year met het nummer ‘Harlem River Blues’.

In 2008 debuteerde Earle met ‘The Good Life’. Zijn eerdere werken worden vooral gekenmerkt door de rauwe emotionele toon die voortkwam uit drugsgebruik en stukgelopen relaties. Met zijn meest recente album ‘Single Mothers’ lijkt Justin de stabiliteit in zijn leven terug gevonden te hebben, en heeft zijn muziek een meer gepolijste en ingetogen toon gekregen. In januari verschijnt het album ‘Absent Fathers’.

Justin Townes Earle
Datum: Vrijdag 30 januari 2015
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: De Oosterpoort, Kleine Zaal
Kaartverkoop start zaterdag 1 november via de website (10.00 uur) & de kassa (12.00 uur) van De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek