Justin Townes Earle naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Amerikaanse singer-songwriter Justin Townes Earle is de zoon van Steve Earle en die ‘Townes’ komt natuurlijk van vaders grote held Townes van Zandt. Met twee van zulke namen op je schouders is het niet meer dan logisch dat Justin ook de muziek in is gegaan. De appel valt niet ver van de boom, maar ligt ook niet tegen de stam aan: de muziek van Justin Townes Earle is een stuk minder gejaagd dan het werk van Steve Earle. Ook zijn laatste plaat Single Mothers (2014) bevat weer een dosis aangenaam lome countryrock – de scherpe randjes aan de teksten brengen de boel mooi in balans!

Datum: zondag 01 februari 2015
Aanvang 20.15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Cloud Nine

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek