New Cool Collective naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotMeteen na de unieke samenwerking ‘Hollandse Meesters’ met Guus Meeuwis kondigt New Cool Collective zijn veertiende album aan. ‘Electric Monkey Sessions’ komt 14 november uit. Altijd strak gekleed en nooit missen ze een noot: de bandleden van New Cool Collective, de koningen van de dansbare jazz. Al ruim twintig jaar staat New Cool Collective bekend om de unieke mix van jazz, dance, latin en salsa. De band heeft een blijvende, eigen stijl op de kaart gezet. Wat ook weer terug te horen is op het nieuwe album ‘Electric Monkey Sessions’. New Cool Collective liet zich inspireren door onder meer het Senegalese Orchestra Baobab, maar ook door psychedelische cumbia, Kaapstad, Italiaanse cinema en meerdere grote jazz helden.

Dit najaar gaat New Cool Collective op tour. De achtkoppige band staat er om bekend live de sfeer en energie van zijn albums in totale overgave over te brengen. Er wordt dan ook uitgekeken naar de vertolking van dit nieuwe repertoire op het podium van Bibelot!

Datum: 16 januari 2015
Zaal: Bibelot, Dordrecht
ZAAL OPEN: 20:30 UUR
AANVANG: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek