Ólafur Arnalds naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe IJslandse multi-instrumentalist Ólafur Arnalds verovert de wereld met fijngevoelige neoklassieke muziek met ambient-invloeden – en dat terwijl hij zijn carrière begon als drummer in metalbands. Zelfs als je zijn naam niet kent, heb je zijn muziek gehoord, want de instrumentale composities van Arnalds komen voor in talloze films (Another Happy Day, The Hunger Games) en tv-series (Broadchurch, Masters Of Sex). Arnalds’ laatste wapenfeit is een minimal-technoalbum met zijn muzikale vriend Janus Rasmussen, uitgebracht onder de naam Kiasmos. Dit is de klassieke muziek van nu!

Datum: zondag 15 februari 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19:00 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Grote zaal
De voorverkoop voor dit concert start zaterdag 1 november om 10:00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek