Shaking Godspeed naar Merleyn

Ticketmaster

merleyn‘Future Boogie’ is de naam van de single en de voorloper van het nieuwe Shaking Godspeed-album. De 7-inch single release-show vond in het voorjaar van 2014 plaats in Merleyn en naast nieuwe muziek was het ook de eerste keer dat we de nieuwe bandleden Rocco Ostermann (zang, gitaar) en Alex Van Damme (toetsen, bas) en aan het werk zagen.

Na hun succesvolle debuutalbum ‘Awe’ en opvolger ‘Hoera’ bracht de Achterhoekse band onlangs hun derde album ‘Welcome Back Wolf’ uit. Belangrijkste ingrediënten zijn nog immer psychedelische rock, bluesrock, spacerock en garagerock. Dubbel gitaarwerk met slepende en snerpende solo’s, pompende drums en een bas die doordendert. Shaking Godspeed is terug van nooit weggeweest: mokerhard en vol soul tegelijkertijd.

Datum: 28 februari 2015
Zaal: Merleyn, Nijmegen
Zaal open: 21:00 uur
Aanvang: 22:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek