Snowapple naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe Nederlandse dreamfolkband Snowapple bestaat uit drie multigetalenteerde dames die met hun vrolijk-romantische liedjes elke herfstdepressie verjagen. Dat het trio verschillende muzikale achtergronden heeft (jazz, opera en chanson) blijkt alleen maar voordelen te hebben, want hierdoor kunnen ze moeiteloos diverse stijlen aan. Hoorden we op hun debuutplaat uit 2012 nog veel roots en Britse seventiesfolk, op hun tweede album Illusion (februari 2015) wordt er geëxperimenteerd met elektronica, krautrock en hedendaags klassiek. Maar let vooral op hun grote troef, de driestemmige samenzang!

dinsdag 03 februari 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Cloud Nine

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek