The Afghan Whigs naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Reünies hoeven niet altijd om nostalgie en geld te draaien: laat het maar aan Greg Dulli en zijn Afghan Whigs over om dat te bewijzen. Dulli volgde altijd zijn eigen weg en tot ons geluk leidde dat een paar jaar geleden weer tot een terugkeer naar zijn oude geliefde band. Op hun nieuwe album ‘Do The Beast’ brengt de band weer haar smeuïge, donkere en zwoele mix van rock, soul en R&B in prachtige songs die hun klassieke album ‘Gentlemen’ evenaren. Live maakt de band er als vanouds een donker feestje van, met een combinatie van klassiekers uit hun oeuvre, nieuwe nummers en covers uit de rijke soul- en popgeschiedenis. Niet te missen!

Datum: dinsdag 10 februari 2015
Aanvang: 19:30 uur
Zaal: Melkweg, OUDE ZAAL
Voorverkoop start vrijdag 31 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek