The Elvis Concert in de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2The King of Rock ’n Roll! Dat is er maar één. Elvis Presley. Dit jaar zou hij 80 zijn geworden. Zijn muziek is nog steeds springlevend. Een groot deel van de mensen die met hem speelden ook. En daar komen er een aantal van vanavond, om dat tijdloze repertoire te spelen. Dat gebeurt door TCB bandlid Duke Bardwell, gitarist van Elvis in de jaren zeventig, die zo’n 180 concerten met hem speelde en door TCB bandlid Bob Lanning die onder meer te horen is op Elvis’ beste live album “Elvis On Stage”. Zij verzorgen samen met enkele topmuzikanten een geweldig eerbetoon! Speciale gast deze avond is actrice Marlyn Mason die met Elvis speelde in de film “The Trouble With Girls”.

Datum: zaterdag 16 mei 2015
Aanvang: 19.30 uur
Zaal: Melkweg, oude zaal
Voorverkoop start zo 9 nov

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek