Voorverkoop Solar Weekend start 1 november 11:11 uur

Ticketmaster

Zaterdag 1 november om 11:11 uur precies, start de voorverkoop van Solar Weekend 2015. Hét creatieve crossoverfestival vindt komend jaar plaats op 30, 31 juli, 1 en 2 augustus 2015. Tevens kunnen creatieven zich weer aanmelden om mee te bouwen aan Solar Weekend 2015. Aan de hand van het thema “Cinema” kunnen tot 1 februari concepten worden opgestuurd naar organisator Extrema. Het festival is al vijf jaar op rij uitverkocht.

Solar Weekend vindt komend jaar voor de elfde keer plaats bij recreatiestrand “De Weerd” in Roermond. Het festival staat bekend als een van de meest creatieve festivals van Europa. Solar Weekend is meer dan muziek alleen: een totaalbeleving van hedendaagse kunst, muziek en theater. Ook dit jaar krijgen bezoekers de mogelijkheid om in totaal 4 dagen lang te kamperen.

Thema
Het creatieve Solar Weekend kleurt haar festival in middels een jaarlijks thema. Dit jaar is dat thema “Cinema”. Een rondje Wilde Westen, avonturen in het rauwe Waterworld, apenkooien bij Planet of the Apes, alles is mogelijk tijdens Solar Weekend 2015. Het festival daagt creatieven en kunstenaars uit om interactieve concepten te bedenken rondom dit thema. Een creatief idee indienen voor Solar Weekend 2015 kan tevens vanaf 1 november via de festivalwebsite.

Première tickets
Enkel Vroege Vogel-kaartkopers ontvangen dit jaar het exclusieve Solar Weekend paspoort. Dit paspoort geeft de Early Bird kopers naast stemrecht ook toegang tot enkele geheime area’s op het festivalterrein. Tevens ontvangen zij ook een exclusief Solar première survival-kit en deelname aan een Solar Lottery Show.

De allereerste tickets van het festival gaan zaterdagochtend 1 november dus stipt om 11:11 uur in de verkoop

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek