Bo Saris naar Metropool

Ticketmaster

metropoolBo Saris, bij velen ook bekend als Boris, komt op 31 januari naar Metropool in Hengelo. Het is deze avond sowieso soul wat de klok slaat want The Soul Club zorgt deze avond voor de verdere muzikale omlijsting in het Muziekcafé van Metropool voor en na het concert. Bo Saris won onder zijn eigenlijke naam Boris enkele jaren geleden op overtuigende wijze de destijds immens populaire talentenjacht Idols. Het keurslijf dat daarmee gepaard ging zat echter niet en Boris besloot over te gaan tot een radicale koerswijziging en dus ook naamswijziging.

Bo Saris dus. De naam is misschien veranderd, het stemgeluid van de zanger blijft uniek. Zo er een Nederlandse artiest rondloopt met de allure en stem van een internationale artiest die op Stax of Motown zijn platen zou mogen uitbrengen dan is dat deze Bo Saris. De invloeden van Bill Withers, Prince, D’Angelo en Marvin Gaye zijn evident, maar ook het rauwe van bijvoorbeeld Paul Rodgers (Free, Bad Company) hoor je terug in het geluid van Bo Saris.

Deze avond is ook de eerste editie van het gratis toegankelijke Soul Club Café in het Muziekcafé van het podium. Initiatiefnemer is Robert Meijer van The Soul Club, een dj/vj collectief, met een grote voorliefde voor soul, r&b en hiphop. Tijdens het Soul Club Café zal telkens een andere dj platen draaien. Het Soul Club Café is gratis toegankelijk, voor de show van Bo Saris zijn wel toegangskaarten nodig. De voorverkoop is reeds van start gegaan.

Bo Saris
Datum: 31 januari 2015
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek