Daniel Lanois naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

BoerderijDaniel Lanois is al meer dan vier decennia één van de belangrijkste muziekproducenten ter wereld. Sinds de jaren ’80 werkt Lanois samen met Brian Eno als producer voor U2. Hij produceerde albums voor een groot aantal muzikanten waaronder Bob Dylan, Peter Gabriel, Emmylou Harris en Robbie Robertson, en bracht ook een aantal eigen albums uit. In het voorjaar van 2015 komt Daniel Lanois voor een exclusieve Nederlandse show naar Cultuurpodium Boerderij.

Zijn nieuwe album Flesh and Machine (oktober 2014) markeert een bijzondere ontwikkeling in zijn carrière als muzikant en doet sterk denken aan de klassieke Brian Eno albums Ambient 4: On Land (1982) en Apollo: Atmospheres And Soundtracks (1983). Daniel heeft ontelbare uren doorgebracht in de studio om steel- en elektrische gitaar, piano en zang te combineren met resultaat Flesh and Machine. Tijdens dit concert komt Daniel Lanois met een trio, dat naast Lanois bestaat uit drummer Brian Blade and bassist Jim Wilson. Ze brengen de studio naar het podium. Het lukt Lanois telkens weer om nieuwe deuren te openen. Ook zal er materiaal worden uit zijn backcatologue.

Daniel Lanois
Datum: zaterdag 11 april 2015
Zaal: Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek