Milow naar Metropool

Ticketmaster

metropoolOp dinsdag 3 februari komt de Belgische singer-songwriter Milow naar Hengelo voor een show in Metropool. De zanger die bekend is van hits als ‘Ayo Technology’ en ‘You Don’t Know’ bracht in het voorjaar zijn nieuwe album ‘Silver Linings’ uit die onder meer al de hit ‘Against the Tide’ voortbracht. Jonathan Vandenbroeck is de persoon achter Milow. In de afgelopen jaren bewees hij één van de interessantste talenten uit België te zijn. Met de gave om warme folkliedjes te schrijven weet hij het publiek te ontroeren en mee te voeren met nummers die al snel de top van de poplijsten bereiken. Dit deed hij onder meer al met zijn bekendste hits ‘Ayo Technology’, ‘You Don’t Know’ en ‘You And Me (In My Pocket)’.

In het najaar van 2012 vertrok Milow naar Zuid-Californië, niet om op zijn lauweren te rusten, maar om te werken aan nieuw materiaal. Hier dook hij de Fairfax Recordings Studio in waar eerder bands als Fleetwood Mac en Neil Young materiaal opnamen. Dit bracht het album ‘Silver Linings’ voort, een album dat een meer folky kant van Milow laat horen zonder dat de zanger zijn catchy melodieën verliest.

Afgelopen zomer was Milow nog dagelijks te zien als vaste huismuzikant bij NOS Studio Sport tijdens het WK. Ook hier liet Milow zien dat hij als geen ander een brug weet te slaan tussen aanstekelijke pop melodieën en de melancholie van zijn akoestische gitaarspel.

Milow
Datum: Dinsdag 3 februari 2015
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur
Voorverkoop vanaf vrijdag 7 november, om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek