The Hoax terug naar De Boerderij

Ticketmaster

BoerderijIn 2015 komt The Hoax terug naar Nederland! The Hoax wordt gezien als de meest invloedrijke Britse bluesband van de afgelopen twee decennia. De band werd meerdere malen uitgeroepen tot beste Britse bluesband en bereikte in de jaren 90 een cultstatus. Kenmerkend zijn hun energieke live optredens en hun rauwe Amerikaanse blues sound.

The Hoax werd in 1991 opgericht in het Britse Wiltshire door Hugh Coltman, Jesse Davey, Robin Davey en Jon Amor. Hun gezamenlijke liefde voor Amerikaanse bluesmuzikanten als Albert King, BB King, The Fabulous Thunderbirds en Stevie Ray Vaughan resulteert in een verbazingwekkende bluesformatie. In 1999 zetten de mannen van The Hoax onverwachts een punt achter hun roemrijke carrière en gaat iedereen zijn eigen weg. Tien jaar later volgt een echte comeback. In 2013 verscheen voor het eerst in 15 jaar een nieuw studio album, gevolgd door een indrukwekkend optreden in Cultuurpodium Boerderij.

The Hoax
Datum: zaterdag 27 juni 2015
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De voorverkoop start woensdag 5 november.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek