Adrian Crowley naar het Paard van Troje

Ticketmaster

paard van trojeAdrian Crowley gaat al jaren mee in de Ierse singer-songwriterscene en is momenteel al toe aan zijn zevende album. Met zijn warme stem een dromerige liedjes trekt hij zijn luisteraars uit iedere winterblues. Het donkere timbre van de in Galway, Ierland geboren Crowley doen direct denken aan de stemmen van artiesten als Nick Drake, Bill Callahan en Leonard Cohen. In zijn thuisland wordt hij gezien als een van de belangrijkste hedendaagse songwriters; zo werd hij tot driemaal toe genomineerd voor de Irish Album of the Year, welke hij in 2010 ook daadwerkelijk won met zijn ‘Season of the Sparks’.

Some Blue Morning
Het nieuwste wapenfeit van Adrian Crowley heet ‘Some Blue Morning’, een plaat vol intieme, spookachtige verhalen, begeleid door stroperige strijkersarrangementen van het Londense ensemble Geese. Leuk feitje: openingstrack ‘Trouble’ is deels geïnspireerd door een show in Deventer… Wie weet schrijft Crowley op zijn volgende cd wel een nummer over ons!

Adrian Crowley
Datum: 08 februari 2015
Zaal: Paard van Troje, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Voorverkoop start: 07 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek