Albert Hammond naar Hedon

Ticketmaster

hedonÉén van de beste songwriters van de wereld, Albert Hammond, staat in Hedon! Wereldwijd verkocht deze held zelfs 360 miljoen albums. Albums met liedjes die geweldige verhalen bevatten. En dan nog die lijst van bekende artiesten met wie Albert samenwerkte: Johnny Cash, Roy Orbison, Neil Diamond, Julio Iglesias, Willie Nelson, Whitney Houston, Tina Turner en vele meer. Zijn live performance laat zijn muzikale talenten zien, met 4 muzikanten brengt hij een 2,5 uur durende reis door 4 fases van zijn leven. Hit’s als: “It Never Rains In Southern California’, ‘The Free Electric Band’, ‘The Air That I Breathe’, ‘Down By The River’, ‘One Moment In Time’, ‘I’m A Train’, zijn niet te missen op deze avond. Albert schrijft al veertig jaar lang liedjes en er is geen één moment in zijn leven geweest waarin hij niet bezig was met schrijven van muziek. Het is daarom ook niet zo gek, dat sinds zijn vierentwintigste Albert al met meer dan dertig hit’s in de hitlijsten heeft gestaan. Een ware muzikale held.

Albert Hammond
Datum: zondag 14 juni 2015
Aanvang: 20:45
Zaal open: 20:00
Locatie: Hedon, Zwolle

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek