Ariel Pink naar Sugar Factory

Ticketmaster

sugarfactoryOnder de artiestennaam Ariel Pink heeft kunstzinnig muzikant Ariel Marcus Rosenberg een zwak voor de excentrieke, perverse of ronduit rare kanten van zijn woonplaats Los Angeles. Die belicht hij volop in zijn bizarre muzikale cocktail van lo-fi-elektropop, glamrock, sixties tunes, psychedelica, disco en wat verder maar op zijn pad komt. Zijn eerste zelf opgenomen lo-fi-albums kwamen uit op Paw Tracks, het label van Animal Collective. Meer bekendheid volgde een kleine tien jaar later met de iets toegankelijker muziek van zijn band Ariel Pink’s Haunted Graffiti en de platen ‘Before Today’ en ‘Mature Themes.’ In november komt hij onder zijn eigen naam met een uitzinnig dubbelalbum: ‘pom pom.’

Ariel Pink
Datum: vrijdag 13 maart 2015
Aanvang 19:00
Zaal: Sugar Factory
Voorverkoop start zaterdag 8 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek