Austin Lucas naar Wilhelmina, Eindhoven

Ticketmaster

Als je in een zeer muzikale familie opgroeit in de echte Amerikaanse folk en blues traditie, dan kun je niet anders dan je ertegen afzetten. Zeker als je verplicht moet zingen in het kerkkoor en je vader (Bob Lucas) ook al een echte muzikale ster is. En dat deed Austin Lucas dan ook 10 jaar lang! Hij tourde zich namelijk helemaal suf in de punkrockbands Twenty Third Chapter, K10 Prospect en Rune.

Maar uiteindelijk -en na een split met Chuck Ragan- komt hij toch tot de conclusie dat hij toch echt gemaakt is voor rasechte americana. Bluegrass, folk, country, Lucas weet er wel raad mee en dat ga je vanavond horen in een gezellig warm en knus Wilhelmina.

Datum: 27 februari 2015
Zaal: Wilhelmina, Eindhoven
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Start voorverkoop: Za 08 nov `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek