Big Business naar AreaFiftyOne

Ticketmaster

Effe voor de duidelijkheid; Big Business is geen hobbyproject van een paar The Melvins-leden. Daarvoor klinken de heerlijke sludgy langspelers veel te serieus en zijn er al te veel verschenen bovendien. Nee Big Business is Serious Business, damnit!

Naast die ‘melvins’ Jared Warren en Coady Willis tourt de band anno 2014 met Scott Martin en brengt afgelopen jaar alweer het vierde album ‘Battlefields Forever’uit met opnieuw die typische vocalen van Jared Warren en zompige sludge en stoner riffs galore! Vanavond komen de Amerikanen AreaFiftyOne strak en vakkundig kapot rocken. En tja, je bent er bij geweest of je bent het niet.

Big Business
Datum: Zaterdag 20 december `14
Zaal: AreaFiftyOne, Eindhoven
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Start voorverkoop: Za 08 nov `14

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek